Mitä kuuluu vuoteen 2020?

Olisikohan aika alkaa kömpiä hiljaiselon keskeltä ja jatkaa siitä mihin on jäänyt? Kuitenkin eri aiheella? Ja myös vähän samallakin?


Vuosi 2019 vilahti ohi silmissä. Uskomatonta, että pikku menninkäinen täytti vuoden lopulla jo kaksi vuotta. Kävimme uutena vuotena ihastelemassa juuri syntynyttä pientä nyyttiä ja ihan sanattomaksi veti, että toden totta, menninkäinen on ollut aivan yhtä pieni kaksi vuotta sitten!


Vuosi 2019 on ollut ruuhkavuosien tapainen viuhahdus. Näin jälkeen päin on hyvä hetkeksi kääntyä pohtimaan mitä kaikkea se on pitänyt sisällään:

  •     Opiskelin ja opiskelen edelleen
  •   Olin/olen myös osa-aikaisesti töissä
  •   Menninkäinen aloitti päivähoidon 
  •   Menninkäinen kasvoi vuodella. Hän juoksee, hyppii, nauraa, kiipeilee ja puhuu kuin               papupata. On varsinainen temperamenttitäti ja valtavan minä itse -vaiheen kourissa kamppaileva touhutaapero.
  •   Ostimme talon ja remontoimme sen lattiasta kattoon. Vieläkään ei ole aivan valmista, mutta olemme jo selvästi voiton puolella. Tästä olisi saanut oman blogillisen tekstiä, mutta ei riittänyt aika, kiinnostus tai voimavarat.
  •   Isimies aloitti uuden työn. Tämäkin sisältää reissuhommia, mutta huomattavasti vähemmän.
  •    Olemme yrittäneet toista lasta, tuloksettomasti, lapsettomuushoidot alkavat tammikuussa.
  •   Päätimme mennä ensi kesänä naimisiin yli 10 vuoden yhteiselon jälkeen!

Siitä päästäänkin aasin sillan kautta siihen mistä ajattelin lähteä herättelemään blogia uudestaan henkiin. Nimittäin häät. Hääblogejahan on hurjasti. Voinko tarjota siihen jotain uutta, en tiedä. Mutta samaan tapaan kuin raskausajasta ja vauvavuodesta jäisi häiden suunnittelusta itselle merkittävä muisto. Vähän kuin päiväkirja. Tuskin myöskään lapsiasioista voidaan täysin välttyä. Todennäköisesti sisältö tulee jossain määrin käsittelemään myös hedelmöityshoitoja ja niiden etenemistä sekä tavallista ruuhkavuosien täyttämää perhearkea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Häähumua korona-arjen keskellä?

Pakko myöntää, että pariin viime kuukauteen häärintamalla ei ole tapahtunut juuri mitään. Onneksi kaiken ei tarvitse olla lukkoon lyötyä ...