Mitä jäi käteen häämessuilta?


Häämessut olivat kyllä kokemus. Tänä vuonna kävin siis kaksilla häämessuilla. Paljon kauniisti asetteille asetettua kaikkea. Siis KAIKKEA! Mitä siis jäi käteen häämessuilta? Ainakin se, että vain taivas on rajana, mikäli budjetti vaan venyy ja paukkuu.


Häissä kuitenkin tärkeintä (minun mielestäni) on se, että häät ovat järjestäjiensä näköiset. Eivät esimerkiksi sen näköiset, mikä on tämän hetken kuumin trendi, vaikka monestihan nämä asiat voivat kulkea myös käsikädessä. 

Sen voin silti kertoa, ettei rahallakaan saa ostettua kuin vain rakennettua tunnelmaa. Tunnelman häihin tekevät ihmiset, jotka sinne osallistuvat ilmapiiriä luomaan. Tietenkin on kiva, että puitteet tunnelman syntymiselle ovat hyvät ja täydelliset. Se ei kuitenkaan merkitse mitään miten paljon rahaa häihin on tullut käytettyä. Itse olen ollut vieraana aivan mielettömän ihanissa ison budjetin häissä sekä aivan mielettömissä ja tunnelmallisissa pienen budjetin häissä, enkä pysty sanomaan kummat ovat olleet parempia.


En tiedä, ehkä minulla vain on erilainen käsitys häistä. Itse en ole kiinnostunut suurista prinsessahäistä. Haluan yli kaiken välttää hirviömorsian tilaa. En halua mitään tiukkaan aikataulutettua koko päivän ohjelmanumeroa häistämme. Haluan että siellä ovat paikalla meille rakkaat ystävät, erinomainen ruoka ja aikaa seurustella ihmisten kanssa. Haluan että budjetti on kohtuullinen ja kaikilla on hauskaa.


Ehkä häämessut tuntuivat siksikin hieman turhilta, koska minulla on jo melko selvä ajatus häistäni. Minulla on idea siitä kuka voisi tehdä kakut. Pitäisi varata vain maistelutilaisuus. Minulla on ajatus siitä, mikä paikka voisi olla. Pitäisi vaan lyödä lukkoon aika ja kysyä onko vapaata. Sieltä saa kaiken astioista tarjoiluun ruokaan ja loppusiivoukseen. Juomat saa tuoda itse. Ja kyllä, emme ole vielä sopineet tarkkaa hääpäivää😊 Kaikki riippuu siitä miten lapsettomuushoidoissa tässä keväällä tulee tapahtumaan. 


Tiedän tasan tarkkaan minkälaisen hääpuvun itselleni haluan. Pitäisi vain löytää sille sopiva ja kohtuuhintainen tekijä. Hiukset ja meikkaus, niitä pitäisi miettiä, mutta haluan melko luonnollista, joten lähinnä kai pitäisi vain löytää joku sopiva tekijä, jolla on kalenterissa vapaata. Kukista en vielä tiedä. Ajattelin, että koristelussa voisi hyödyntää jotain vihreää, ehkä erilaisia havuja tms. Myös luonnonkukat viehättävät minua. Mahdollisimman maanläheistä henkeä siis. Morsiuskimpun toivoisin olevan äärimmäisen yksinkertainen ja sievä. Ei mikään mahdoton ajatus, että sekin olisi tehty luonnonkukista. Tai että siinä olisi vain yksi tai pari näyttävämpää kukkaa.


Sormuksiakin pitäisi käydä testailemassa. En tiedä olisiko minun sormukseni jokin täysin uusi sormus vai kenties jostain vanhasta uudelleen tehty? Messuilla oli mielenkiintoinen tekijä, joka käytti sormuksissaan epäpuhtaita timantteja, joita kukaan muu ei halua. Niitä, joissa on jonkinlaisia hiilihippuja sisällä. Idea oli mielestäni loistava ja kolahti minuun täydellisesti. Katsotaan silti vielä vaihtoehtoja. Sen kuitenkin tiedän, että se saisi olla mahdollisimman simppeli ja ehkä jopa sisältäisi vain yhden timantin.

Muutoin häätouhuissa on nyt pitänyt matalasuhdannetta. Tammikuun lopussa meillä oli ensikäynti lapsettomuuspolilla ja hoidot alkavat seuraavassa kierrossa. Kaikki ylimääräiset paukut ja ajatukset ovat olleet lähinnä tässä prosessissa. Vuoden alussa tein itselleni lupauksen, että alan kohottamaan lihaskuntoa ja panostanut liikuntaan. Myös työ, koulu, työharjoittelu ja perhe ovat vaatineet oman osansa ajastani. Mutta en stressaile turhaan😊 Aikaa on😊

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Häähumua korona-arjen keskellä?

Pakko myöntää, että pariin viime kuukauteen häärintamalla ei ole tapahtunut juuri mitään. Onneksi kaiken ei tarvitse olla lukkoon lyötyä ...