Helpot villahousut lapselle ja muita tammikuun kuulumisia


Jottei tämä nyt mene ihan häähörhöilyksi, pistänpä hyvän kiertämään ja kerron erinomaisen ja helpon ohjeen lapsen villahousuille.

Sain enne tätä menninkäisen villapaidan valmiiksi. Se ei mennyt ihan putkeen. Se oli ihana islantilainen villapaita. Olin vain aloittanut sen jo yli vuosi sitten, joten valmistuessaan se oli aivan liian pieni, tottakai! Ehkä sitten seuraavalle, jos meille sellainen vielä suodaan.

Näissä villahousuissakin olisi saanut tehdä vielä useamman kerroksen vyötärölle, jotta olisivat olleet täydelliset. Mutta kiva oli neuloa pitkästä aikaa!


Tässä ohje villahousuihin.


Tammikuu on ollut jotenkin taas ekstrakiireinen. Vuoden alussa juhlittiin myös menninkäisen 2 vuotissyntymäpäiviä. Juhlissa oli isovanhemmat sekä kummit ja seuraavana päivänä rääppiäisjuhlilla kävi menninkäisen pikkuystävät.


Tarjoiluna meillä oli kolmen suklaan juustokakku. Tämä oli aivan jumalisen hyvää kakkua. Koristelu oli erilainen, mitä ohjeessa. Menninkäinenkin suuttui, kun ei saanut loputonta määrää tätä taivaallista kakkua😊


Lisäksi oli karjalanpiirakoita ja munavoita, ruisnappeja wasabilohitäytteellä sekä /kasvispiirakkaa ja tietenkin joululahjaksi saadut konvehdit kiertoon😊 Maltillinen koristelu pienillä sievillä jutuilla ja kukilla. Lisäksi kuvista koostettu kollaasi menninkäisen vierähtäneestä vuodesta printteinä seinällä. Siinä kaikki.


Ihanaa kun vielä pääsee suht vähällä järjestämisellä. Tuntuu, että nykyajan lastenjuhlista on tullut sellaisia spektaakkeleita, että oksat pois. Hirvittää jo valmiiksi. Jospa maailma ehtisi vielä muuttua tässä muutamassa vuodessa, ennen kuin on kaverisynttäreiden aika. Toivossa on kai hyvä elää😊

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Häähumua korona-arjen keskellä?

Pakko myöntää, että pariin viime kuukauteen häärintamalla ei ole tapahtunut juuri mitään. Onneksi kaiken ei tarvitse olla lukkoon lyötyä ...