Hyvää äitienpäivää!


”Maailmalla kulkiessa miettii monta kertaa, eipä taivaankannen alla äidille oo vertaa”.

Äitienpäivä. Päivä, jonka pelkäsin, ettei ehkä koskaan tulisi. Tuntuu aivan mahtavalta! Minä olen äiti! Tänään, paitsi että muistan omaa äitiäni ja isimiehen äitiä ja äidinäitiä, myös minua muistetaan! Tärkeää ei itselleni ole aineellinen muistaminen. Ihana yhdessäolo ja vaikkapa pieni retki keväiseen metsään, siinä kaikki mitä kaipaan. Ehkä myös isimieheltä taas aamu, jolloin minä saan nukkua pitkään ja viikonlopun aikana pari tuntia omaa aikaa vaikkapa liikunnan parissa😊 Anoppilassa käymme perinteisellä äitienpäivä päivällisellä ja sinne kokoontuukin useamman sukupolven äidit samaan kasaan. Ilmakin on kuin morsian!

Kevät on edennyt hurjaa vauhtia. Kaikki vapaa-aika, mitä vauvalta liikenee, menee lähinnä pääsykoekirjojen parissa. Univelka, imetysaivot ja ajan puute eivät kyllä taida lukeutua vahvuuksiksi. Mutta eihän se mitään voi antaa, ellei yritäkään😊 Ihanaa kuitenkin, että parin viikon sisällä pääsykoerumba on ohitse ja saa keskittyä kevääseen.
Kevät on mieleisintä vuodenaikaani, kun kaikki tuntuu syntyvän uudelleen. Lehdet ja kukat puhkeavat kukintoon, ensimmäiset kohmeen vapauttamat kimalaiset pöristelevät tokkuraisina menemään ja linnut sirkuttavat soidinpuuhissaan.

Hyvää äitienpäivää kaikki äidit, äidinäidit, äidinäidinäidit ja niin edelleen <3. On ihanaa olla äiti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Häähumua korona-arjen keskellä?

Pakko myöntää, että pariin viime kuukauteen häärintamalla ei ole tapahtunut juuri mitään. Onneksi kaiken ei tarvitse olla lukkoon lyötyä ...