Nuku yö ulkona!

Viikko sitten lauantaina kiersi haaste viettää syys yö ulkona. Mikä loistava ajatus! Pieni irtiotto arkeen.

Tosin itse en toteuttanut tätä haastetta silloin. Siksi, koska pitkästä aikaa meillä oli isimiehen kanssa treffi-ilta ja mummilan apujoukot olivat meillä nukuttamassa menninkäisen uneen, sillä aikaa kun nautimme korkeakulttuurista.

Mutta toteutin tämän jälkikäteen kuluneella viikolla. Eihän asian toteuttamiseen mitään erillistä tempausta tarvita! Vain väsynyt äiti, hampaita tekevä pikku lapsi ja omat unensa uhraava isimies. Olisin toki mieluusti toteuttanut haasteen muutenkin ja ehkä jopa hieman eri tyylisesti, mutta yhtä kaikki.

Itse nukuin yöni meidän katetulla parvekkeella vanhalla kulahtaneella nahkasohvallamme makuupussiin kieroutuneena. Syys yö oli kirpeän raikas, mutta ei yhtään liian kylmä. Juuri sopiva! Nukuin erinomaisesti, ainut miinus näin kaupunkialueella on melusaaste, joka, jos ei nyt jatku läpi yön, niin loppuu melkoisen myöhään alkaakseen taas aamulla aikaisin. Muutoin ei valittamista.

Aina ei ole mahdollista lähteä kauas, eikä edes lähelle, ei välttämättä edes metsään. Mutta joskus se pakopaikka raikkaaseen ilmaan voi olla vaikkapa parveke tai takapiha. Aina asioiden ei tarvitse olla suuria ja ihmeellisiä ollakseen kutkuttavia tai rentouttavia. Nuku sinäkin yö ulkona! Tässä haaste, lue ja toteuta tämä ja miksei joku muukin luontohaasteen tehtävistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Taapero ruokailee... Vai ruokaileeko?

Me olimme lähes viisi viikkoa anoppilassa evakossa, kun kotonamme remontoitiin kylpyhuonetta. Taustana lisään, että menninkäinen on ollu...