Vauvan halloween


Kun isimies kysyi meinaammeko järjestää menninkäiselle halloweenfiilistelyjä, venäytin naamani. Aluksi ajattelin että ei missään tapauksessa, sillä itse en juurikaan perusta mistään ylimääräisistä kaupallisista hössötyksistä, mutta sitten mietin asiaa tarkemmin. Paljonko minun tarvitsee kuluttaa jos järjestän lapselleni halloweenelämyksen? Ei välttämättä paljoa.

Vauvan halloween aistiseikkailu:

Tämän toteutan värikylpymeiningillä, ja asioilla, joita meiltä kotoa löytyy.

1.       Ensin virittäydytään tunnelmaan. Teen peuhupaikan missä on jotain oranssia, mustaa ja valkoista. Esimerkiksi minulla on oranssi tyynyn päällinen, oranssi huivi, mustaa kangasta ja katsotaan mitä muuta käyttökelpoista kotoa vielä löytyy. Tässä aluksi leikitään, ennen kuin siirrymme astiseikkailuun.

2.       Aistiämpäreitä. Näissä voisi olla vaikkapa vettä ja perunajauhoja, vettä ja keitettyä nuudelia, pumpulia, erilaisia materiaaleja.

3.       Lopuksi taidenurkka, missä menninkäinen saa maalata paperille halloweenin väreillä. Ehkä jotain mangopilttiä, mustaa elintarvikeväriäkin löytyisi kaapista jos sekoittaisi veteen ja esimerkiksi jotain punaista, vaikka punaviinimarjoja. Ja ei kun taiteilemaan.

Sitten ajattelin halloween ruokaa. Ehkäpä pizzaa. Tässä esimerkiksi yksi varteenotettava pizzapohja. Ja tomaattikastike.  Ja halloweenteemaisia hedelmäjuttuja. Lisää ideoita löytyy myös pinterestistä, tietenkin. Mitä pinterestissä ei ole, ei ole olemassa:) 

Jos (kun) hedelmiä ja marjoja jää yli, niin iskee vaan blenderiin, joukkoon vaikka avocadoa ja maustamatonta jogurttia ja avot, smoothie on valmis. Mitään ei kannata heittää menemään! Että näissä tunnelmissa sitten ensi viikon loppua odotellessa! Muita hyviä vinkkejä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Taapero ruokailee... Vai ruokaileeko?

Me olimme lähes viisi viikkoa anoppilassa evakossa, kun kotonamme remontoitiin kylpyhuonetta. Taustana lisään, että menninkäinen on ollu...