Kun isä lapsensa puki...


Mietitkö joskus jossain tilanteessa, että wtf? Hyvä, niin minäkin😊 Hieman taustaa. Eli isimies on tällä hetkellä isyyslomalla kotona ja minä olen päivät koulussa. Yleensä isimies on toisella paikkakunnalla monta kuukautta töissä, joten on ihanaa, että vastapainona hän voi sitten myös viettää pidempiä aikoja kotona. Ja silloin kun meillä on molemmat vanhemmat kotona, meillä on varsin tasapuolinen järjestys kodinhoidossa.

Tuossa taannoin oli muutamia huomattavasti kylmempiä päivä, joten eräs aamu kaivoin kaapista äitiyspakkauksen mukana tulleen villahaalarin. Vielä silloin en tiennyt miten paljon sahasin itseäni jalkaan, pyytämällä isimiestä pukemaan sen menninkäiselle alle, tuodessaan hänet jumpalle, jonne itse kaahasin suorinta tietä koululta. Isimies nappasi auton ja lähti asioille, minä menninkäisen ja menin hänen jumpalleen.

Haalareita riisuessa vastaan tuli pienoinen järkytys. Olen siis tottunut siihen, että kun isi pukee, voi lopputulema olla lähes tulkoon mitä vaan, joten en ihan pienistä edes säikähdä. Mutta tämä oli jo jotakin! Aivan alimmaisena heti vaipan jälkeen oli laitettuna äitiyspakkauksen villahaalari, jonka olin pyytänyt laittamaan alle (olin siis tarkoittanut haalarin alle, mutta en nyt jostain syystä ollut sanonut että minne alle, sillä rehellisesti ei käynyt mielessäkään, että olisi pitänyt😊). Seuraavana villahaalarin päälle oli ängettynä tavallinen body. Jonka jälkeen sitten villahousut, villasukat, villatakki, ja haalari plus pipo. Ei jösses!! Lapseni muistutti lähinnä pellehermannia.

Eikä matkaan tietenkään ollut otettu hoitoreppua missä olisi ollut vaihtovaatteet. Noh, eihän siinä paljon auttanut kun ottaa lapsi nakuksi ja katsoa millähän osalla tätä vaatetusta sitten jumpattaisiin, kun ainoa normaali vaate oli body.

Kotona ihmettelin, että wtf? Vastaus oli, että sähän sanoit alle. Kyllähän hänkin käyttää kerrastoa alimmaisena ja lätkätreeneissäkin alimmaisena on kuulemma joku villahaalari. Kyllä äidillä alkoi hieman päätä tässä särkemään. Mä voin ostaa tämän selityksen, jos joku onnistuu vakuuttamaan, että tällainen käytänne on täysin normaalia alle vuoden ikäiselle lapselle, joka ei ole menossa lätkätreeneihin… vielä vuosiin. Siihen saakka meillä puetaan villahaalari päivävaatteiden päälle haalarin alle😊

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Taapero ruokailee... Vai ruokaileeko?

Me olimme lähes viisi viikkoa anoppilassa evakossa, kun kotonamme remontoitiin kylpyhuonetta. Taustana lisään, että menninkäinen on ollu...