Kiireisen äiti-ihmisen herkkukakku

Hupsis, taisipas tulla manattua tuo juhannussää mekko postauksella. Poppamies taannoin ennusti muurahaisten käytöksellä hellesäätä juhannukseksi. Nyt kuitenkin vaikuttaa kovasti siltä, että palaamme perusasioiden äärelle. Eli onneksi keväällä en ehtinyt siivota toppatakkeja varastoon.

Luonnolle tekisi kuitenkin äärimmäisen hyvää saada hieman (PALJON) sadevettä ylleen. Surulla olen katsellut useaan otteeseen kuinka kaikki on niin rutikuivaa ja palanutta. Vettäkin olen kantanut jo monta viikkoa lähimetsään laakeissa astioissa pieneläinten juotavaksi.

Noh, se siitä, viikonloppunahan se selviää tarvitaanko bikineitä vai toppatakkia. Syy miksi lähdin kirjoittamaan on uusi ihastukseni mikrokakku. Yksi ohje löytyy linkistä, muitakin ohjeita on saatavilla googlettamalla, jos tahtoo vaikkapa maidotonta kakkua.

Vaikka linjani eivätkään kestä jatkuvaa suklaakakun puputtamista, pitää toisinaan palkita itsensä pienellä herkulla. Tämä on myös täydellinen silloin, kun joku yllättäen paukahtaakin kylään, eikä kaapissa ole mitään vierasvaraa. Tai kun ei jaksa/ehdi/viitsi mitänäitänyton leipoa mitään monimutkaista härpäkettä.


Ehdottomasti jatkoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Häähumua korona-arjen keskellä?

Pakko myöntää, että pariin viime kuukauteen häärintamalla ei ole tapahtunut juuri mitään. Onneksi kaiken ei tarvitse olla lukkoon lyötyä ...