Uutta kesävaatetta äiti-ihmiselle

Nyt täytyy kyllä kovasti kehaista, että tein varsinaisen löydön alennusmyynneiltä! Vaikka meillä syödäänkin kiinteitä 4-5 kertaa päivässä, siitä huolimatta imetän vielä 6-7 kertaa, joten vaatteiden valinta on usein sen mukainen.

Markkinoilla on tarjolla (tietenkin) jos jonkinmoista ihanaa imetysvaatetta, mutta usein hintakin on sen mukainen. Kun vaatteen kokolappuun lisätään sana mama, on usein normaaliin vaatteeseen verrattuna hinta lähes kaksinkertainen. Toisaalta, tämä tosiaan pistää aina miettimään tarvitsenko todella tätä vaatetta niin paljon, että olen valmis maksamaan siitä itseni kipeäksi. Onhan minulla toki myös erään imetysmekon kaavat olemassa, jos vain löytäisin itselleni mieleistä kangasta ja inspiraation, voisin myös tehdä itselleni mekon.

Noh, onhan minulla toki imetysvaatteitakin:
4x  imetystoppi
3xi metysliivit
1x ohut pitkähihainen imetyspaita
1x  t-paita imetysmahdollisuudella
2x imetyshupparia
Joillekin tämä on paljon, joillekin vähän. Minulle se on melko sopivasti. Ei tarvitse joka päivä pyykätä! Näihin sitten yhdistelen sitä mitä entisestä vaatekaapistani päälle mahtuu. Onneksi niitä vaatteita on kokoajan enemmän.

Toissa päivänä törmäsin alennusmyynneillä kuitenkin kesämekkoon. Siis ihan tavalliseen (ei erityisesti äideille suunnattuun) mekkoon, joka kuitenkin oli rakennettu niin, että palvelee hyvin myös imetystä.


Aivan mahtavaa!! Isot halipusut kyllä valmistajalle! Ja hinta, alennuksen jälkeen huikeat 13 euroa. Ilman sitäkin vain 20 euroa!

2 kommenttia:

  1. Kiva mekko! Imetysvaatteet ovat kalliita, samoin äitiysvaatteet.

    VastaaPoista
  2. Se on mielestäni kuitenkin mukava, että nykyään löytyy näitä äitiys- ja imetysvaatteita. Oman raskauden aikana se oli vielä ihan toista. Nyt olen miettinyt esikoista odottavalle tyttärelle tällaista täysin luomua imetyspaitaa.

    https://webshop.ruskovilla.fi/tuote/890

    VastaaPoista

Häähumua korona-arjen keskellä?

Pakko myöntää, että pariin viime kuukauteen häärintamalla ei ole tapahtunut juuri mitään. Onneksi kaiken ei tarvitse olla lukkoon lyötyä ...