Eräretki vauvan kanssa -Mitä mukaan?

Oli se reissu mikä tahansa juutun aina asian juuri syille eli tässä tapauksessa siihen, mitä pakata mukaan?

Taustatietoa reissusta. Kyseessä on viikon reissu, 7 päivää, 2 yötä hotellissa, 5 mökissä tai teltassa. Luonnonhelmassa joka tapauksessa tapahtuu päiväunet sekä ruokailu. Luonnossa majoittuminen tuo heti huomattavan määrän lisätarvikkeita matkatavaroihin. Ja sekin, että itse asiassa kyseisen loman piti olla jo ajat sitten, mutta isimiehen työ...

Näin syksyn kynnyksellä ja tunturiolosuhteet huomioon ottaen, voi kaikki kesävaatteet jättää laskuista. Niinpä tavaran paljous sen kuin kasvaa. Muutenkin on ollut vaikea pukea vauvaa syyskeleihin hirvittävän kovan hellejakson jälkeen. Tuntuu niin kylmältä, vaikka oikeasti ei edes ole. Kylmyyden lisäksi huomiota on kiinnitettävä myös sateen mahdollisuuteen. Noh, hyttysiä tuskin ainakaan enää on, jos jotain positiivista voi ajankohdasta hakea. Ja ruskakin on jo pian kinttaalla.

Että sillain kai sitten:) Tavaraa piisaa!

Noh, eka kerta on aina eka kerta. Nyt on vielä helppo pakata, kun tietää, ettei joka tapauksessakaan joudu kantamaan ihan vaeltamalla tuota tavaramäärää. Silloin tulisi kyllä muutamaan kertaan mietittyä tarkemmin, mitä sitä tosiaan mukaan vauvan kanssa tarvitsee.

Mutta ehkä ensi kesänä... Siihen on onneksi sen verran aikaa, että ehtii hyvin kahlailla blogeja ja muita kirjoituksia aiheesta ja sen perusteella suunnitella reissua hieman eritavalla. Toivottavasti siihen mennessä on syntynyt jo jonkin näköinen rutiini tähän eräilytoimintaan vauvan kanssa. Vinkkejä otetaan ehdottomasti vastaan!

1 kommentti:

  1. Ihanaa, että otatte vauvan mukaan retkelle. Minä ajattelin myös meidän lapset viedä jollekin järjestetylle eräretkelle. Me asumme kaupungissa, joten ei ole kovin montaa paikkaa täällä, jonne voisimme mennä. Siksi ajattelimmekin toteuttaa retken meidän kesäloman yhteydessä. Nyt etsinnässä onkin siis parhaat järjestetyt eräretket.

    VastaaPoista

Häähumua korona-arjen keskellä?

Pakko myöntää, että pariin viime kuukauteen häärintamalla ei ole tapahtunut juuri mitään. Onneksi kaiken ei tarvitse olla lukkoon lyötyä ...