Pistä hyvä kiertämään!

Nyt o-hoi kaikki kenen pihalla kypsyy omenoita, muita hedelmiä ja marjoja, ja mikäli satoa kypsyy yli omien tarpeiden!

Me tulimme eilen hyvin onnellisiksi, kun kävimme hakemassa kassillisen omenoita. Nyt on pakastimessa sosetta ja ruokalistalla jos jonkinnäköistä omenaruokaa. Sosiaalisen median kautta tietenkin.

Teinpäs hyvän säästöhavainnonkin. Olen iltapuuron (pikajauheista) yhteyteen lorauttanut aina valmista luumusosetta (Aamupuuron keitän meille molemmille, siihen yleensä lisään tuoreita marjoja). Miksi valmissose? Koska se on ollut helppoa. Mutta tosiasiassa luumusta (tuoreesta tai kuivatusta) saa helposti keitettyä sosetta. Huomattavasti halvempaakin! Ostin alennuksesta philipsin avent säilytyskuppijärjestelmän. On kyllä hyviä kuppeja pakastukseen ja mukana kannettaviksi, kun kannet eivät vuoda. Mutta ihan yhtä hyvin pakastukseen sopii vaikkapa käytetyt pilttipurkit. Oikeastaan ehkä paremminkin, koska lasista ei irtoa samalla tavalla haitta-aineita, mitä muovista saattaa irrota. Halvempaakin pistää käytettyihin lasipurkkeihin, koska esimerkiksi tuo Philips avent sarja oli aika arvokas.

Noh, tuo vain tuollaisena sivuhuomautuksena. Mutta nyt kaikki sosiaaliseen mediaan jakamaan/huutelemaan omenoita/marjoja. Annetaan hyvän kiertää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Häähumua korona-arjen keskellä?

Pakko myöntää, että pariin viime kuukauteen häärintamalla ei ole tapahtunut juuri mitään. Onneksi kaiken ei tarvitse olla lukkoon lyötyä ...