Ilahduta ystävää!


Pidän piknikeistä ja ystävien kanssa istuskelusta ja hyvän ruoan syömisestä tai napostelusta. Tämä kesä onkin antanut säidensä puolesta oikein otolliset mahdollisuudet tähän! Kuitenkin ihan vain aikuisten kesken järjestetyt ilonpitohetket ovat olleet harvassa.

Perjantaina päätin ilahduttaa ystävääni hänen syntymäpäivänsä kunniaksi tekemällä sesongin mukaan mansikkaista rapusalaattia. Nam! Kannattaa kokeilla!

300g katkarapuja

200g mansikoita

100g kurkkua kuutioina

100g miniluumutomaatteja

2 omenaa kuutioina

100g herneitä

hunajamelonia kuutioina

salaattia, versoja

2 rkl öljyä

suolaa, pippuria

halloumjuustoa paistettuina kiekkoina



Päälle vielä avokadokreemiä

3klp avokadoa

2,5dl mantelimaitoa

suola, pippuri

1 sitruunan mehu ja raastettu kuori

1tl korianteria

Reseptit eivät suinkaan ole omiani, vaan olen saanut ne jostakin k-ruokakaupasta ostosreissulla😊

Jälkiruoaksi tein helpon limejuustokakun. Kassiin pakattiin uikkarit ja kuohujuomat. Isimiehen vuoro oli jäädä lapsenpiikomis puuhiin😊 Vaikka menninkäinen nukkuukin nykyään yöt putkeen, niin hän herää aina viimeistään puoli seitsemän aikaan. Oli niin mukavaa jäädä yöksi, kun sai nukkua😊 Rentouttava päivä, vaikka seuraavana päivänä sitä aina toteaakin saman asian: onneksi käy harvoin tuulettumassa päätä! Ei näitä dayaftereita jaksaisikaan tämän useammin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Häähumua korona-arjen keskellä?

Pakko myöntää, että pariin viime kuukauteen häärintamalla ei ole tapahtunut juuri mitään. Onneksi kaiken ei tarvitse olla lukkoon lyötyä ...