Tulevaisuuden tuulten puhallusta


Tänään se taas alkaa. Tänään on taas se aika antaa ajatusten lentää ja unelmoida. Tänään on aika jälleen pohtia loppuelämän kulkusuuntaa. Tänään nimittäin alkaa monien koulujen (ainakin ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen) yhteishaut.
Täytyypi varmaan kokeilla onnea. Itse liikuskelen heikoilla jäillä yhteishauissa. Vuosi vuodelta jo aikaisemman korkeakoulututkinnon suorittaneen henkilön valintamahdollisuuksia ajetaan ahtaammalle. Kohta se on sama todennäköisyys voittaa lotossa, kun päästä enää opiskelemaan.
Mikään ei kuitenkaan estä yrittämästä. Suosittelen samaa sinulle, joka olet työssäsi ehkä pattitilanteessa tai et etene sinne, minne toivoisit eteneväsi. Itseäni uusi uravalinta on mietityttänyt jo kovin pitkään. Nyt on aika yrittää pistää tuumasta toimeen, mikäli haluan loppuelämästäni jotakin uutta ja mielenkiintoista. Tsemppiä kaikille uusiin tuuliin!

Btw, ai että pisti vihaksi. Taas tunnin lenkillä keräsin usean kymmentä patukan kääreroskaa. MIKÄ SIINÄ ON NIIN VAIKEAA? MIKSI NE PITÄÄ HEITTÄÄ MAAHAN? Niin pieni ja kevyt roska, ei  luulisi olevan paha nakki pistää taskuun ja tiputtaa seuraavaan vastaantulevaan roskikseen. OIKEASTI! ÄLÄ OSTA SUKLAAPATUKKAA, MIKÄLI ET JAKSA VIEDÄ ROSKIASI ROSKIKSEEN!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Häähumua korona-arjen keskellä?

Pakko myöntää, että pariin viime kuukauteen häärintamalla ei ole tapahtunut juuri mitään. Onneksi kaiken ei tarvitse olla lukkoon lyötyä ...