DIY: Nimiäiskortin askartelua ja vauvan haaremipöksyt


Tiheä imu taitaa tältä osin olla taputeltu, toivottavasti. Tänään meillä on ollut taas neiti aurinko päivä. Ja päiväunetkin maittoivat tissin sijaan. Sillä välin sain jopa jotain aikaiseksikin.

Olen vanhanaikainen ja halusin tehdä itse kutsukortit teksti- tai whatsapp viestin sijaan. Onnistuin kuin onnistuinkin vihdoinkin askartelemaan nimiäiskortit loppuun. Jee! Tämmöiset niistä sitten tuli. Sisäpuolelle vielä printattiin meidän pikku menninkäiselle sopiva runo ja tarvittavat yksityiskohdat.

Sitten vielä teetän vauvan kuvan väliin ja avot, ei kun postilla vaan eteenpäin.

On ollutkin kova kasvun paikka totutella siihen, että joutuu jättämään aloittamansa asiat kesken koko ajan, mutta mistäpä sitä ei olisi valmis oman lapsensa takia joustamaan. Meillä kun ei valveillaolo aikana viihdytä kuin muutama hetki kerrallaan yksinään pötkötellen tai sitterissä istuen. Jos ei vauvaa miellyttäviä tapahtumia ala satelemaan, asiasta käydään usein kovaääninen palautekeskustelu. Tuttikin maistuu vain hätätapauksessa. Trikooliinaa en ole vielä uskaltanut kokeilla, mutta eiköhän senkin hetki tule viimeistään kun isimies palaa työmaalle.


Mutta eilen minulla taisi olla hurjasti luppo aikaa, sillä kokeilin ensimmäistä kertaa elämässäni suunnitella myös vaatetta. Nimittäin vauvalle pöksyjä. Mallia otin yksistä kaupan housuista, mutta muotoilin näistä hieman tällaiset rennomman puoleiset, isimiehen sanoin sirkuspöksyt.

Toteutus ei ehkä ole vielä täysin täydellinen ja loppuun saakka hiottu, mutta eikö se niin ole, että harjoitus tekee mestarin.





Saumuria en ole vielä saanut hankituksi, mutta tällainen testiversio onnistui anopin tavallisella ompelukoneellakin😊

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Häähumua korona-arjen keskellä?

Pakko myöntää, että pariin viime kuukauteen häärintamalla ei ole tapahtunut juuri mitään. Onneksi kaiken ei tarvitse olla lukkoon lyötyä ...