Terveisiä vauvakuplasta!


Pikkuinen on nyt 9 vuorokautta vanha ja neuvolan tekemä kotikäynti on takana. Syntymäpaino oli saavutettu imetyksen kuoppaisesta alkutaipaleesta huolimatta. Siitä huolimatta en ole uskaltanut perua vaatimaani lähetettä imetyspolille.

Vauvakupla on nielaissut meidät. Kaikkein miellyttävintä on nysvätä sohvalla vauva kainalossa ja tuoksutella vauvan hajua😊 Ollaan me nyt pienillä happihyppelyillä ja kaupassa käyty vauvan kanssa. Ja vieraita otettu vastaan. Huomenna on koitos edessä, kun menemme ottamaan vauvakuvia. Vauva on ainakin toistaiseksi todella kiltti, eikä huutele turhista. Ainoastaan jos tissitilaus on myöhässä tai vatsaa vääntää kovasti.

Synnytyskertomuskin laahaa. Osin myös siksi, että aika menee lähinnä maitomeijerinä toimiessa. Jos rinnalla ei ole vauvaa, siinä on pumppu😊 Olen sentään päässyt jo puoleen väliin saakka, mutta tarina on pitkä kuin nälkävuosi. Mutta toisaalta, niin oli synnytyskin. Vaikka jälleen kerran neuvolantäti totesi, että aika perus ensisynnyttäjän synnytys😊

Jospas sitä saisi loputkin tässä lähiaikoina kirjoitettua. Nyt kun maitoa tulee kunnolla, niin vauvakin tuntuu nukkuvan hieman pidemmissä pätkissä. Hyvää alkanutta vuotta!

1 kommentti:

  1. Iloa ja tsemppiä vauvakuplaan ja imetyshetkiin. <3 :) Synnytyskertomusta odotellessa, mut ihan omaan tahtiin sen kanssa toki! :)

    https://viivyvierellain.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Häähumua korona-arjen keskellä?

Pakko myöntää, että pariin viime kuukauteen häärintamalla ei ole tapahtunut juuri mitään. Onneksi kaiken ei tarvitse olla lukkoon lyötyä ...