Tuoko haikara tytön vai pojan?

Rehellisesti sanottuna tulevan lapsemme sukupuolella ei ole yhtään mitään merkitystä. Eikä minulla ole koko raskauden aikana ollut tyttö tai poika oloja. Voin myöntää salaa naureskelleeni erilaisilta foorumeilta vastaan tulleille leikkimielisille testeille, joilla voit arvailla tulevan lapsesi sukupuolta. Olen pitänyt testintekijöitä hellyttävinä, mutta itse en ole vaivautunut kyseisiä testejä aikaisemmin tekemään. Nyt kun huomisessa rakenneultrassa on ehkä mahdollisuus saada selville kumpi sieltä on tulossa, niin ajattelin, että miksipäs ei sitä sitten paria testiä kokeilisi.

Ensimmäisenä testasin kiinalaista syntymäkalenteria, joka legendan mukaan ennustaa lapsen sukupuolen 90% oikein. Testi löytyy ainakin osoitteesta: http://www.vau.fi/raskaus/Poika-vai-tytto/Kiinalainen-syntymakalenteri/. Tämä testi ennustaa meille tyttöä.

Raskausoireista ennustetaan tyttöä tai poikaa. Joskin prosentuaaliset erot eri sukupuolten välillä ovat minimaalisia. Jos kärsit raskauspahoinvoinnista, on hieman todennäköisempää saada tyttölapsi (Okei, siis tyttöä meille).

Koska poikalapset ovat keskimäärin suurempia, jos syöt enemmän, on todennäköistä saada poika (Eli poika meille). 

Iän ja stressitason uskotaan myös vaikuttavan sukupuoleen. (Näistä ei meille viisari värähdä kummankaan puolelle). Ja ovulaation ajankohdan uskotaan myös vaikuttavan sukupuoleen. Lähellä ovulaatiota olisi ennemmin poika, koska poikasiittiöt ovat nopeita ja pidempänä ovulaatiosta tyttö, koska tyttösiittiöt ovat kestävämpiä. Tästäkään on mahdoton sanoa mitään, sillä tikkujen mukaan minulla ei ollut koko ovulaatiota.

Iho-ongelmat (jotka ovat nyt onneksi helpottaneet) viestivät tytöstä. Mutta tuuheat ja elinvoimaiset hiukset pojasta. Jos vasta on levinnyt sivuille on luvassa tyttöä. Jos olet pyöristynyt vain eteenpäin niin poikaa (eli poika). Linea nigra, vatsan läpi pystysuunnassa kulkeva viiva kertoo pojasta (Eli tyttö tulee). Jos lapsen syke on yli 140 tulossa on tyttö, jos alle poika. (Meillä sykkeet olleet aina 140, eli kumpi vaan).

Sormustestiin tarvitaan sormus ja yksi hius. Sormusta roikotetaan odottavan äidin vatsan päällä yrittäen pitää käsi mahdollisimman vakaana. Jos sormus pyörii, tulee tyttö, jos heiluu, poika. Meillä testi oli sekalaista sillisalaattia. Sormus heilui ja pyöri, että kumpi vaan tämänkin mukaan.

Soodatestiin tarvitaan ruokalusikallinen ruokasoodaa ja päälle virtsaa. Jos kuplii, tiedossa on poika. Jos ei tapahdu mitään, tyttö. Tämän mukaan tuloillaan on tyttö.

Myös mieliteoista on ennustettu tyttöä tai poikaa. Jos mieli tekee makeaa, on tiedossa tyttö. Jos suolaista, niin poika. Minulla ruokavalio on ollut sama tuttu, turvallinen ja tylsä niin kuin ennenkin, joten ei apua tästäkään.


Oli miten oli, mieleni näiden testien tarpeellisuudesta ei muuttunut miksikään. Tässä nyt kuitenkin meni yksi sadeaamu näppärästi erilaisia testejä räpeltäessä. Huomenna se sitten toivottavasti selviää, sillä tiede sen pystyy melko suurella todennäköisyydellä selvittämään, mikäli vauva suostuu itseään esittelemään. Ennen kaikkea kuitenkin toivon, että huomisessa ultrassa selviää, että kaikki olisi kunnossa. Muulla ei ole väliä.

2 kommenttia:

Häähumua korona-arjen keskellä?

Pakko myöntää, että pariin viime kuukauteen häärintamalla ei ole tapahtunut juuri mitään. Onneksi kaiken ei tarvitse olla lukkoon lyötyä ...