DIY: Vauvan unipesä

Olen jo pitkään katsellut ihania kuvia vauvan unipesistä. En tiedä, kapistus kuulostaa melkoiselta turhakkeelta, mutta päätin kuitenkin tehdä sellaisen. Tuttavani työskentelee jättirätissä, joten sain tykötarpeet edullisesti. Ostin kahta erilaista kangasta reilut palaset. Vaikken ole syntynyt täysin peukalo keskellä kämmentä, pelaan mieluummin varmanpäälle. Nyt minulla oli ainakin varaa tumpeloida.

Unipesän suunnittelussa apuna käytin näitä blogeja:

Kaavoja hieman muuntelin mieleiseksi. Kaavan piirsin lahjapaperin toiselle puolen. Lahjapaperi oli valmiiksi sopivan leveää, joten ei tarvinnut piirtää kaavoja alusta loppuun mitan kanssa. 

Polvet kipeänä vietin yhden illan lattialla piirtäen kaavoja, leikellen kankaita, tuskaillen ja puhisten. Työskentelin sellaisessa kippurassa, että vauvakin potki kiukkuisesti mahaa koko ajan. Lopulta sain kuin sainkin unipesät siihen kuntoon, että voisin seuraavaksi suunnata anoppilaan ompelukoneen luokse. 


Lopputuloksena sain kankaistani juuri ja juuri kaksi unipesää. Tämä oli oikeastaan erinomainen asia, koska uusin kummityttöni oli juuri saapunut maailmaan ja lahjoitin toisen hänelle. Nyt oma unipesäni jää odottamaan tuhisiaansa. Toivottavasti hän viihtyy siinä. Karvasisarelle ainakin unet maistuivat.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Häähumua korona-arjen keskellä?

Pakko myöntää, että pariin viime kuukauteen häärintamalla ei ole tapahtunut juuri mitään. Onneksi kaiken ei tarvitse olla lukkoon lyötyä ...