DIY: Pätkishaalari vauvalle


Ostin kesällä käsityöläismuseolta ihanan väristä lampaanvillalankaa, josta teinkin jo tulevalle vauvallemme villasukat. Nyt innostuin käyttämään samaa lankaa Pätkishaalarin tekemiseen.
Puolessa välissä huomasin langan loppuvan auttamatta kesken ja paniikki meinasi iskeä. Ryntäsin museolle, mutta kyseinen lanka jo loppunut. Ihana nainen museosta olisi ollut jo valmis soittelemaan kaikki muut työntekijät lävitse, ketkä ovat lankaa ostaneet, jos jollakin olisi ollut sitä. Onneksi museolla kuitenkin oli vielä muun värisiä lankoja jäljellä, joista sitten sain yhteystiedot lankoja tuottavalle tilalle ja lisää lankaa tätä kautta.


Haalarin ohjeena käytin tämän haalarin ohjetta https://www.garnstudio.com/pattern.php?id=4920&cid=11 hieman omiin tarpeisiin muunneltuna ja googlen kuvahaulla löytyi ruudukkomallina kirjaimet, jotka jäljensin ruutupaperille omia tarpeita vastaavaksi. Ja ei muuta kun hommiin! Muutama viikko siinä sitten vierähtikin, mutta valmista tuli!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Häähumua korona-arjen keskellä?

Pakko myöntää, että pariin viime kuukauteen häärintamalla ei ole tapahtunut juuri mitään. Onneksi kaiken ei tarvitse olla lukkoon lyötyä ...