Ilmaista kivaa vauvalle

Nettiselailun tuloksena päädyin sivustolle, joka tarjosi ilmaista babyboxia osoitteessa www.babybox.fi/. Koska meillä ei isimiehen kanssa ole entuudestaan lapsia eikä kokemusta vauvojen tavaroista, tilasin innoissani meille tällaisen boxin. Hakukoodi tuli sähköpostiin lähes välittömästi ja boxin sai hakea lähimmästä Lastentarvikeliikkeestä. Boksi sisälsi 1 koon Pampers vaippapaketin, pari 2 koon vaippaa, kosteuspyyhepaketin, tuttipaketin, tissiliivinsuojia, värin- ja lian kerääjäliinoja, viaplayn 2kk ilmaisen kanavapaketin ja mainoksia.

Tästä innostuneena aloin selailemaan muitakin ilmaisnäyte ja -tuote sivustoja. Liityin oikopäätä liberokerhoon www.libero.fi/, josta saa libero tuotekassin. Sieltä pitäisi tulla jokin kuponki kotiin noin 8 viikkoa ennen laskettua aikaa, jota vastaan saa hakea kassin City Marketista. Samoin www.pampers.fi/ sai ilmaisen vauvalaatikon tilattua. Ennen näitä pakkauksia sai kuulemma neuvoloista tai synnäriltä, mutta mainonnan takia tämä on lopetettu.

Lisäksi www.muumibaby.fi:stä sai tilattua ilmaisen näytepakkauksen. Tämä sisälsi parit ilmaisnäytevaipat, kertakäyttöalustan ja parin liivisuojia. Sitten liityin myös vau.fi:n kirjakerhoon, josta saa postikulujen hinnalla tutustumislahja. En siis liittynyt kirjakerhoon pelkän ilmaislahjan takia, vaan kirjakerho vaikutti hyvältä tavalta saada kotiin kirjoja kohtuu hintaan kuitenkaan olematta pakotettuna tilamaan sieltä jotakin vain tilaamisen vuoksi.

Ilmaisnäytesivuja selattuani puhelimeni tiesi mitä mainostaa minulle ja mainoksen uhrina liityin sitten vauvapaketti.fi sivun sähköpostilistalle. Tälle sivustolle pitäisi päivittyä ajankohtaisena kaikki ilmaisnäyte kupongit. Kyllä tässä hieman tarjoushaukka olo itselle tuli, mutta sitten lohduttauduin ajatuksella, että olemme kyllä käyttäneet euron jos toisenkin vauvanhankintoihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Häähumua korona-arjen keskellä?

Pakko myöntää, että pariin viime kuukauteen häärintamalla ei ole tapahtunut juuri mitään. Onneksi kaiken ei tarvitse olla lukkoon lyötyä ...