DIY: Norsumobile vauvalle


Teinpä aikani kuluksi tällaisen vauvan mobilen jämälangoista😊

Alla virkkausohjeet. 


Sydämen ohje:


Puuhenkarin virkkausohje:


Henkareiden tuunaus kuulostaa mielestäni muutoinkin hauskalta idealta, joka pitää joskus toteuttaa kun on tylsää 😊
Samoja virkkausohjeita voi käyttää myös esimerkiksi vaunulelun tekemiseen😊

Tänään sitten uusi yritys vyöhyketerapiaa ja synnytyksen luontaista käynnistymistä. Akupisteiden painannalla olen yrittänyt kotonakin herätellä kohtua, mutta aika vähän mitään kuitenkaan tuntuu tapahtuvan. Onkin alkanut jännittämään, mitä jos kehoni ei osaakkaan luontaisesti synnyttää. Noh, sittenhän se synnytys lopulta käynnistetään ja jos ei sekään tehoa, niin keisarinleikkauksella sitten viimeistään. Siihen kyllä saatetaan muutoinkin joutua, sillä lääkäri hieman väläytteli, että lantioni saattaa olla hieman ahdas. Ei häntä kuitenkaan ahtaus niin paljoa huolettanut, että olisin saanut lähetettä tarkempiin jatkotutkimuksiin. Totesi vaan, että selviäähän se sitten siinä synnyttäessä mahtuuko vai ei. Tämä hieman laski synnytysfiilistä, mutta yritän olla ajattelematta asiaa.

Yksi vinkki vitonen vielä tähän loppuun. Monet tekevät valmiiksi pakasteeseen ruokaa, jotta väsyttävän vauva-arjen alkutaipaleella ei tarvitse käyttää kamalasti aikaa ruoanlaittoon. Itse en ensin ajatellut näin tehdä. Ei siksi, että se olisi huono ajatus, vaan siksi, että pakastin on jo valmiiksi täynnä satokauden tuotteita. Isimieskin meni vielä ostamaan työkaveriltaan valtavasti hirvenlihaa pakastimeen. Mutta lopulta ajattelin kuitenkin edes vähän helpottaa tulevaa taivalta. Parhaillaan lantut, porkkanat yms. vihannekset ovat joulun takia kohtuullisissa hinnoissa. Ostin sitten muutaman pussillisen vihanneksia ja tein niistä valmiita keittojuurespusseja pakastimeen.

Olin myös päättänyt, etten osta enää mitään vauvaan liittyvää ennen kuin hän sitten on täällä ja todella tiedän mikä on tarpeellista ja mikä ei. Mutta niin vain jouduin pyörtämään tämänkin päätöksen. Eilen kirpputorilla mukaan tarttui pullonlämmitin ja sterilisointikone. Ajattelin alun perin näitä turhakkeina, mutta ostinpa nyt sitten kun kerran halvalla sain. Ihan vaan jos nämä kuitenkin helpottaisivat arkeani. Periaatteet siis rakoilevat kulutuksen osalta. Hormonit! Tule jo vauva, ennen kuin ostan vielä jotain muutakin:)

2 kommenttia:

  1. Aivan ihana <3 En kyllä osaa itse tehdä, mutta voin ihastella kuvassa! Toivottavasti synnytys käynnistyy pian :) Onnellista loppuodotusta!

    VastaaPoista
  2. Kiitos:) Voin kyllä luvata, että olivat ihan yllättävän helpot tehdä. Nuo ohjeet olivat tosi kivasti ja helppolukuisesti kirjoitettu ja esim. www.garnstudio.com:stä löytyy hyvät opetusvideot eri silmukoiden, tekniikoiden yms. tekemiseen:)

    VastaaPoista

Häähumua korona-arjen keskellä?

Pakko myöntää, että pariin viime kuukauteen häärintamalla ei ole tapahtunut juuri mitään. Onneksi kaiken ei tarvitse olla lukkoon lyötyä ...