Kirjeitä vauvalle


Rakas lapseni. H-hetken lähestyttyä yllätän itseni yhä useammin miettimistä, millainenkohan mahdat olla. Ei sillä sinänsä ole mitään merkitystä millainen olet, tulet silti aina olemaan täydellinen. Hauska kuitenkin tehdä ajatusleikkiä.

Tällä hetkellä olet ainakin sitkeä, päättäväinen ja peräänantamaton. Olet päättänyt syntyä äitisi navan kautta, et normaalia reittiä pitkin. Napani ei ehkä kestä raskauden loppuun saakka repeämättä.

Olet myös vilkas. Lepää lapseni, nauti ajasta, meillä ei ole kiire minnekään. Vaikka loputtoman kiireen tunnun ja uteliaisuuden tuletkin ehkä perimään molemmilta vanhemmiltasi.

Et pidä autossa istumisesta, etkä istumisesta ylipäätänsä. Parempi äiti, kun pysyt liikkeellä, turha jämähtää paikoilleen. Myöskin sähköhammasharjan pörinä saa sinut villiintymään. Samoin syöminen ja lukuisat muut asiat.

Toivottavasti perit äitisi nenän ja isäsi silmät. Äitisi posket ja isäsi leuan. Hauska pohtia miltähän tulet näyttämään. Kauneimmillasi olet kuitenkin omana itsenäsi! Muista se aina.

Vaikka emme varmuudella tiedäkään, kumpi vauva sisälläni kasvaa, olemme alkaneet ajatella sinua tyttönä. Katsotaan kuinka käy😊 Poikana tulet olemaan aivan yhtä rakas kuin tyttönäkin.

Kaikki sinua jo odottavat. Jatkuvasti joku kysyy, oletko jo saapunut maailmaan. Mutta sinä annat odottaa itseäsi. Ei se mitään lapseni. Hyvää kannattaa odottaa. Vaikka kärsimättömyys ajoittain piinaakin vanhempiasi.

Tervetuloa astumaan uuteen, yhteiseen seikkailuun lapseni. Me odotamme sinua. Pian me jo näemmekin.

Sinun, Äitisi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Häähumua korona-arjen keskellä?

Pakko myöntää, että pariin viime kuukauteen häärintamalla ei ole tapahtunut juuri mitään. Onneksi kaiken ei tarvitse olla lukkoon lyötyä ...