Vihdoin hän on saapunut!

Mistä on pienet tytöt tehty?
Sokerista, kukkasista,
inkivääristä, kanelista.
Niistä on pienet tytöt tehty<3

Niin saapui maailmaan meidän pieni prinsessa 25.12.2017 vähän keskipäivän jälkeen.
Nyt vieressä tuhisee kahden päivän ikäinen pikku käärö ja sairaalassa olo on ollut taivaallista.
Olen nauttinut valmiista pöydästä ja punaisen kutsunapin tuomasta turvasta, kun ihanat hoitajat ryntäävät pelastamaan stressaantuneen ja panikoivan äidin pulasta kuin pulasta. Vieraatkin ovat viihdyttäneet läsnäolollaan.

Synnytys ei todellakaan ollut ihan niin helppo juttu kuin olin etukäteen mielessäni asian kuvitellut, mutta ei siitä nyt varsinaisesti onneksi traumojakaan jäänyt:) Synnytyskertomuksen voin julkaista, kunhan saan sen ensin oksennettua ulos mieleni sopukoista. Yllättävän selväpäisenä kaikista kipulääkkeistä huolimatta olin koko synnytyksen ajan. Muistan kaiken liiankin tarkasti, kun jotkut äidit puolestaan sanovat, etteivät välttämättä muista kovinkaan paljoa synnytyksestään.

Nyt takaisin tissimonsteria viihdyttämään. Toivottavasti alkaisi maitokin kohta nousemaan, ettei raukan tarvitsisi tyhjiä tissejä imeskellä. Yritystä ei onneksi ainakaan puutu.

Sairaalaterveisin ja Onnellista uutta vuotta!

2 kommenttia:

  1. Valtavasti onnea teille!😍❤Ihan kohta itsekkin pojan vihdoin saan syliin meillä nyt jo viikkoja kumminkin 41+4 :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos <3 Ihanaa, tsemppiä paljon tulevaan synnytykseen ja vauva-arkeen!

    VastaaPoista

Häähumua korona-arjen keskellä?

Pakko myöntää, että pariin viime kuukauteen häärintamalla ei ole tapahtunut juuri mitään. Onneksi kaiken ei tarvitse olla lukkoon lyötyä ...