Ällötys varoitus!

Sain ajan jatkotutkimuksiin puolen toista viikon päähän. Olettamuksena oli se, että kohtu lähtisi pikkuhiljaa itse tyhjentymään, niin kuin sen pitäisi luonnollisesti toimiakin. Tässä tapauksessa google onnistui pelottelemaan minut pahemman kerran. Tarinoita epäonnistuneista keskenmenon hoidoista riitti. Kamalista kivuistakin ihmiset tuntuivat kärsivän. Enkä vähääkään vähättele näitä kokemuksia, varmasti kaikki toimenpiteet eivät onnistu. Minun kohdallani kävi kuitenkin toisin.


Päivää ennen toimenpideaikaa spontaani tyhjentyminen alkoi. Verta tulikin valtavia määriä ja olin varma, että kuolisin vähintäänkin verenhukkaan. Myös isoja hyytymiä oli mukana. Ei riittänyt minkäänlaiset yösiteet estämään sitä, etteikö läpivuotoja olisi tullut. Menin silti myös määrättyyn tutkimusaikaan ja hyvä niin, sillä vaikka olinkin vuotanut, raskauspussi oli yhä sisälläni. Sain tyhjennyslääkkeet kotiin ja kaksi päivää sairaslomaa. Lääkehoito sujui hyvin, eikä kohdallani ollut mitenkään ihmeellisen kivulias. Vuoto oli runsasta ja sitä kestikin seuraavat kolme viikkoa. Hormoonitoiminnan palautuminen tuntui kestävän sitäkin kauemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Häähumua korona-arjen keskellä?

Pakko myöntää, että pariin viime kuukauteen häärintamalla ei ole tapahtunut juuri mitään. Onneksi kaiken ei tarvitse olla lukkoon lyötyä ...