Masukuvat


Olen ihastellut parin ystäväni seinällä heidän upeita, liikkeessä teettämiään, masukuvia. Kyllä ammattilaisen ottamat kuvat ovat aina ammattilaisen ottamia kuvia, eikä siitä pääse mihinkään. Itsekin haaveilin paljon tällaisista kuvista, mutta hintoja seurailtuani aloin kuitenkin hieman empimään asiaa. Periaatteessa emme varmastikaan olisi menneet konkurssiin, mikäli olisimme ammattilaisen kuvat halunneet teetättää, mutta piheys painoi kuitenkin päälle.

Masun kasvua on kuitenkin tallennettu moneen otteeseen mm. puhelimen kameraan. Eihän näitä tietenkään voi verrata ammattilaisen otoksiin, vaikka kuinka filtteriä käyttäisi. Lisäksi kuvasimme itse meitä yhdessä masun kanssa syksyisessä luonnossa. Edelleenkin amatöörimeiningillä, mutta olimme kovasti tyytyväisiä kuviin.

Lisäksi sattui käymään niin onnekkaasti, että bongasin joltain sivustolta ilmoituksen, jossa kaivattiin raskaanaolevaa mallia yrityksen mainoskuvauksiin. Kuvauspalkkioksi sai itselleen itsestä otetut mahakuvat. Näin siis oikeastaan lopulta myös sain ne ammattilaisen ottamatkin valokuvat. Hinnaksi jäi sitten enää vain teettäminen. Olinpa kerrankin onnekas.
Karma kyllä kosti taas onnekkuuden. Jäljellä oleva koira sai jostakin jäätävän ihottuman selkäänsä. Jäi epäselväksi mistä ihottuma lopulta tuli, itse veikkaisin että mökiltä, jos on raapaissut itsensä johonkin samaan missä minkit ovat käyneet pyörimässä ja saanut sitä kautta jonkin bakteerin. Ei ole kertaa, jolloin ei jonkin onnekkaan asian perään jotain inhottavaakin kävisi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Häähumua korona-arjen keskellä?

Pakko myöntää, että pariin viime kuukauteen häärintamalla ei ole tapahtunut juuri mitään. Onneksi kaiken ei tarvitse olla lukkoon lyötyä ...