Vadelmanlehtitee = tehokkaampi synnytys?


Vadelmanlehdet sisältävät monia mineraaleja ja vitamiineja, kuten c-vitamiinia ja kalsiumia sekä fragariini-yhdisteitä, joiden uskotaan vahvistavan kohdun ja lantionpohjan lihaksia. Tämä saattaa mm. tehostaa supistuksia synnytyksen ollessa käynnissä.

Olen kuullut tarinoita vadelmanlehtiteestä niin hyödykkeenä kuin turhakkeenakin. Itse ajattelin myös alkaa nyt juomaan vadelmanlehtiteetä. Mitä voin menettää? Asiasta ei tunnu olevan ainakaan haittaa ja parhaimmillaan, mikäli se toimii, se voisi auttaa saamaan tehokkaamman ja nopeamman synnytyksen. Lisäksi tee maistuu hyvältä! Ajattelin nyt aloittaa ensin juomalla vaikkapa kupillisenkin päivässä ja tässä viimeisten viikkojen edetessä sitten nostaa annosta kahdesta kolmeen kuppiin per päivä.


Eli ei muuta kuin luontaistuotekauppaan mars. Clippon vadelmanlehtiteestä on oltu montaa mieltä, ehkä kokeilen jotain muuta. Ihaninta olisi ollut, jos olisin herännyt ajatukseen hieman aiemmin ja käynyt itse poimimassa ja kuivannut vadelmanlehdet. Noh, myöhäistä enää harmitella.


Lisäksi innostuin ostamaan Mammateetä, toisin sanottuna imetysteetä. Tämän aniksen, kuminan, fenkolin ja sarviapila siemeniä sekä sitruunarautayrttiä sisältävä koostumus lupaa edistää harmonista imetystä. Tuleva imetys onkin ollut asia, joka jännittää kovasti. Näinköhän teestä on apua siihen?

Ja kun nyt kerran tuli puheeksi synnytystä helpottavat uskomukset, niin päätinpä myös alkaa suihkauttelemaan öljyä välilihaan, jos se olisi yhtään elastisempi synnytyksessä ja vältyttäisiin epparileikkaukselta. Netistä löytyy kyllä kaiken maailman venytysvinkkejä, jotka itselleni ovat jo vähän liikaa, mutta rasvaamalla en ainakaan menetä mitään. Jännityksellä siis odottamaan onko näistä tukitoimista yhtään mitään hyötyä tulevissa koitoksissa😊

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Häähumua korona-arjen keskellä?

Pakko myöntää, että pariin viime kuukauteen häärintamalla ei ole tapahtunut juuri mitään. Onneksi kaiken ei tarvitse olla lukkoon lyötyä ...